Onderhoud aanmelden

Onderhoud aanmelden
In de winterperiode wanneer er niet meer gemaaid wordt houden wij ons bezig met het onderhouden van diverse tuinmachines, om uw machine ook weer het volgende seizoen optimaal te laten functioneren en deze in topconditie te houden. Door het invullen van de onderstaande vragenlijst wordt het halen en brengen door ons verzorgd, u krijgt tijdig van tevoren telefonisch bericht wanneer wij langs komen om uw machine(s) te halen. Het is belangrijk voor ons dat u zich tijdig aanmeldt zodat wij de routes zo efficient mogelijk kunnen indelen. Wij beginnen met de onderhoudsbeurten wanneer het maaiseizoen is beeingdigd, door de grote hoeveelheid onderhoudsbeurten die wij uitvoeren is het wel mogelijk dat uw machine(s) pas in het voorjaar in aanmerking komen, dus meldt u zich tijdig aan.

Zou u zo vriendelijk willen zijn om een telefoonnummer of meerdere telefoonummers op te geven waarop u het beste te bereiken bent?

Aangezien wij heel erg veel onderhoudsbeurten uitvoeren betekend dit ook dat wij met 2 auto's rijden om u machines te halen en brengen, dit vergt heel veel planning en daarom is het voor ons van groot belang dat wij u kunnen bereiken!

Komt uw machine niet bij ons vandaan en bent u een nieuwe klant dan kan het even duren voordat u aan de beurt bent.
Onze vaste klanten hebben voorrang


Dhr. Mevr.